Hem » Begagnat » DERBI SENDA 50 SM LIMITED, Inbytesmoped
  • DERBI SENDA 50 SM LIMITED
  •  
  •  
  •  

DERBI SENDA 50 SM LIMITED, Inbytesmoped

36900 SEK

Beskrivning

DERBI SENDA 50 SM LIMITED, Inbytesmoped
Begagnad men som ny, endast 5 mil.

Nypris: 36.900:-

För Derbi har namnet Senda alltid varit synonymt med frihet, med modeller som erbjuder en hög utrustningsnivå och vacker finish.

BÄSTA MÖJLIGA PRESTANDA
Senda Limited är en mycket potent maskin tack vare sin briljanta encylindriga 50kubiks 2-takts motor med vätskekylning. Den levererar branschens bästa prestanda och är dessutom betydligt mer driftsäker än de flesta konkurrenter.

Det moderna avgassystemet i rostfritt stål garanterar också att utsläppen överensstämmer med Euro 4-föreskrifterna.

HÄFTIG DESIGN
De snygga och distinkta linjerna understryker det sportiga hos Derbi Limited. Den svart/gråa grafiken kryddar designen lite extra. De bakre passagerarhandtag är både snygga och gör resan bekväm för eventuella passagerare.

RÖRLIGHET & SÄKERHET
Den dubbla rörkonstruktionen i chassit ger en robust och vridstyv konstruktion vilket också gör Derbi Limited lätthanterlig, smidig och kompakt.

Konstruktionen är samma som på många större modeller. Den bakre stötdämparen levereras med DES (Dubbelförlängningssystem). Framfjädringen har en 41 mm inverterad gaffel med en fjädringsväg på 240 mm. Den 260 mm stora bromsskivan och ok med dubbla kolvar fram (220mm bak) ser till att bromsarna tillhör marknadens mest effektiva och säkra.

Mopeden hämtas hos Mopedia i Säve. För 495:- inkl.moms går det även att få hemleverans inom Göteborgsområdet. Mopeden är monterad, testad och körklar.

Vi tar även BTM, Baotian, PGO, Vespa mfl mopeder i inbyte både vid köp av ny och begagnad moped.
I Säve har vi även vårt reservdelslager. 
I Säve har vi även vårt reservdelslager.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

ccpvL
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om