Hem » ATV » TGB-ATV » TGB BLADE 500i - T3

TGB BLADE 500i - T3

69995 SEK

Beskrivning

TGB Blade 500i – MASKINEN FÖR ALLT

TGB Blade 500i är en mycket prisvärd modell med delad bakaxel,
elektronisk bränsleinsprutning och mycket utrustning.
Med andra ord – denna modell erbjuder mycket maskin för pengarna.
En ATV med motor över 500 cc och samma utrustning hittar du inte till ett bättre pris någonstans!

 -Registering: Taktor A


MOTOR


– Kraftfull motor på 503cc, 40 HK
– 4-Takt vattenkyld
– EFI- Elektronisk bränsleinsprutning
Fördelarna med bränsleinsprutning är många. Förutom att motorn förbrukar mindre bensin jämfört med en förgasarmotor får du även en bättre gasrespons och en konstruktion som inte kräver något direkt underhåll. Eftersom elektroniken hela tiden optimerar luft/bränsleblandningen finns det ingen choke att använda. Det är alltid bara att vrida om nyckeln och starta – enklare än så blir det inte!


DELAD BAKAXEL

 

En delad bakaxel ger mesta möjliga komfort eftersom varje hjul följer underlaget individuellt oberoende av det andra det säkrar stabil och en ”smooth ride” genom terrängen.


LÅGVÄXEL

 

Alla TGB ATV är utrustade med en speciell lågväxel för tunga arbeten. Märkt med ”L” på växelregalget. Lågväxel skall alltid användas när du till exempel kopplar på en tung släpvagn eller drar andra tunga redskap efter ATV ´n. På detta sätt använder du motorns vridmoment optimalt och minskar slitaget på drivremmen. En annan fördel med lågväxeln är att du får en kraftig motorbroms som är användbar vid körning nerför branta backar i tuff terräng. Genom att låta motornbromsen arbeta får du en följsam nedfart och du behöver inte använda bromsarna lika mycket.


STÄLLBARA STÖTDÄMPARE


Beroende på hur du använder din ATV kan du förbättra köregenskaperna genom att justera stötdämparna. Ju hårdare fjädern spänns ju styvare upplevs maskinen. Du kommer också att få lite högre markfrigång om fjädern spänns vilket kan vara en fördel ute i skogen. En mindre spänd fjäder gör att ATV ´n går mjukare på ojämnt underlag. För att justera stötdämparna krävs ett speciellt fjäderverktyg. Vi rekommenderar därför att detta utförs av en auktoriserad verkstad ev. i samband med service.


VINCH


Frontmonterad vinch är standard på alla TGB ATV
Dragkraften på 1.362 kg tar dig ur de mest besvärliga situationerna

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Y7Xu7y
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat