Hem » ATV » TGB-ATV » TGB BLADE 600i EPS LE - T3
  •  
  • TGB BLADE 600i - Dimensioner

TGB BLADE 600i EPS LE - T3

89995 SEK

Beskrivning

TGB BLADE 600i EPS LIMITED EDITION
Elektronisk två-stegs servostyrning. Snygga 14” aluminium fälgar. Låsbar differential både fram och bak. Ställbara gasstötdämpare. Listan över tillbehör och påkostade detaljer är lång. Att en fullutrustad 600cc inte kostar mer är fantastiskt! Upplevelsen av att köra en ATV där allt känns som att det passar samman, där alla komponenter arbetar tillsammans i harmoni ger en körupplevelse utöver det vanliga – det är vad du får på TGB BLADE 600i EPS LIMITED EDITION

– Registering A/B/Terräng


EPS – ELEKTRONISK SERVOSTYRNING

 

Elektronisk två-stegs servostyrning
För bara några år sedan var servostyrning inte vanligt på en ATV. I dag finns det flera olika system – men alla är inte lika bra! Servostyrningen hjälper primärt till med två saker:
– Styrservo ger komfort och säkerställer att du klarar en lång arbetsdag utan att bli trött i armarna.
– Styrservo fungerar också som en styrdämpare. Om du till exempel kör på rötter eller sten med framhjulen hjälper servosystemet till att dämpa slag så att det inte ”hugger” i styret


MOTOR


– Kraftfull motor på 571cc, 42 HK och 53 NM
– 4-Takt vattenkyld
– EFI- Elektronisk bränsleinsprutning
Fördelarna med bränsleinsprutning är många. Förutom att motorn förbrukar mindre bensin jämfört med en förgasarmotor får du även en bättre gasrespons och en konstruktion som inte kräver något direkt underhåll. Eftersom elektroniken hela tiden optimerar luft/bränsleblandningen finns det ingen choke att använda. Det är alltid bara att vrida om nyckeln och starta – enklare än så blir det inte!


DELAD BAKAXEL

 

En delad bakaxel ger mesta möjliga komfort eftersom varje hjul följer underlaget individuellt oberoende av det andra det säkrar stabil och en ”smooth ride” genom terrängen.


LÅGVÄXEL

 

Alla TGB ATV är utrustade med en speciell lågväxel för tunga arbeten. Märkt med ”L” på växelregalget. Lågväxel skall alltid användas när du till exempel kopplar på en tung släpvagn eller drar andra tunga redskap efter ATV ´n. På detta sätt använder du motorns vridmoment optimalt och minskar slitaget på drivremmen. En annan fördel med lågväxeln är att du får en kraftig motorbroms som är användbar vid körning nerför branta backar i tuff terräng. Genom att låta motornbromsen arbeta får du en följsam nedfart och du behöver inte använda bromsarna lika mycket.


STÄLLBARA STÖTDÄMPARE


Beroende på hur du använder din ATV kan du förbättra köregenskaperna genom att justera stötdämparna. Ju hårdare fjädern spänns ju styvare upplevs maskinen. Du kommer också att få lite högre markfrigång om fjädern spänns vilket kan vara en fördel ute i skogen. En mindre spänd fjäder gör att ATV ´n går mjukare på ojämnt underlag. För att justera stötdämparna krävs ett speciellt fjäderverktyg. Vi rekommenderar därför att detta utförs av en auktoriserad verkstad ev. i samband med service.


VINCH


Frontmonterad vinch är standard på alla TGB ATV
Dragkraften på 1.362 kg tar dig ur de mest besvärliga situationerna

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

ysTYwz
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat